Ardyafani Webpage's











{December 11, 2011}  

Boyfriend

“BOYFRIEND” Korean Boyband profile

Member:
민우(MINWOO) , July 31st, 1995
영민(YOUNGMIN),April 24th, 1995
광민(KWANGMIN),April 24th, 1995
동현(DONGHYUN)/Jonghyun – Leader , February 21, 1989
현성(HYUNSEONG)/Sunho,June 9th, 1993
정민(JEONGMIN)/Jungmin,January 2nd, 1994

CAFE DAUM – BOYFRIEND
Official Twitter
These boys are officially debuting on 26th May 2011.
Pertama kali tampil pada Mnet “M!Countdown”
Umur rata-rata 18 tahun.
Mereka debut di bawah agensi Starship Entertainment (agensi K. Will dan SISTAR juga).
Di MV mereka,Boyfriend,model wanitanya adalah Bora SISTAR.

Fans name :
for girl = Girlfriend
for boy = Bestfriend

NOH MIN WOO

Birthdate : July 31st, 1995
Position : Rapper and main dancer
Height : 174 cm

Specialities: Acting,Swimming & Hapikdo

Minwoo has an older sister named Eunbin
Minwoo tends to puff his cheeks out when he is concentrating on something.
Minwoo wears more than three insoles because he wants to be taller
People called Minwoo “Moist” But now, it changed into “WET” because he’s always sweating
Minwoo used Youngmin’s used tissue during the taping of their Boyfriend MV
According to Jeongmin/Kwangmin, Minwoo is good at winks because he copied alot of girl groups.
Minwoo has called Youngmin Hyung, but not Kwangmin
Minwoo has a lot of strength in his hands
Minwoo is right-handed.
Minwoo has a mole on his neck
Donghyun says Minwoo is a “pollution” man because he used up all the tissues to wipe his sweat.
Minwoo can’t tell the difference between real spikes and rubber spikes
At their jacket photoshoot, Minwoo was holding a bear and asked. Does bears usually have a mouth?
Minwoo is clever and he has this “Mother Friend’s Son Style”. “Omchina”
Minwoo is really good at dancing and has leadership
Min woo is bad at playing games, he loses a lot of bets

Educational Background: School of Performing Arts Seoul


Anggota pertama,Noh Min Woo,tersingkap melalui Musik Video (MV) K-Will “Can’t Find the Words” pada 10 Maret.
Lee Joon MBLAQ dan IU juga ada dalam MV ini.

Minwoo juga seorang aktor.

TV Shows
Amnok River Flows (SBS, 2008)
Wife and Woman (KBS2, 2008)
Ghost Pang Pang (SBS,2007)
My Sweetheart My Darling (KBS1, 2005)

Movies
Eleventh Mom (2007)
Mother (2007)

Kalau menurut pendapatku, Minwoo mirip Morimoto Ryutaro .
apalagi waktu di MV

maknae maknae~

Jo Twins – Youngmin and Kwangmin

Birthdate: April 24, 1995
Height : 180 cm

They have a younger brother named Hyunmin

Educational Background: School of Performing Arts Seoul

Lahir sama,sekolah sama dan tinggi sama.
Tapi kelihatan lebih tinggi Youngmin deh.

Youngmin’s position is Vocalist
Kwangmin’s position is Rapper

I think their position is main dancer too~ ????????

Walau mereka kembar identik, tapi masih ada yang berbeda dari mereka. YM lebih kurus dari KM…
Katanya mereka mirip Kim Hyun Joong…
Hm.. gak kepikiran kesitu.
Saat pertama kali lihat MV Boyfriend,hanya ini yang membuat tertarik. Karena Youngmin terlihat beda banget wajahnya dan blondenya itu. Dan opiniku pertama kali adalah “waa!! woo!! kyaaa~ ganteng banget.. cantik… oplas dimana ya”
oplas dan oplas, selalu itu yang terlintas difikiran tiap lihat cowok korea yang ganteng atau cantik.
Karena boyband baru,seharusnya jangan langsung judge mereka seperti itu.
Tapi selalu ada keraguan dengan penampilan mereka, “oplas gak ya?”

Dan lagi, berulang kali lihat video ini, ada sesuatu yang mengganjal.
“eh,ini kok mirip ya sama yang tadi”
“jangan-jangan satu pabrik *maksudku barengan oplasnya*”
atau bisa jadi saudara kembar.

Dan malamnya aku cari info tentang boyband ini, ternyata memang benar mereka adalah saudara kembar.

Kwangmin and Youngmin were featured in Sistar’s Push Push MV from August 2010.
Dan juga back-up untuk video K-Will.

Youngmin is older than Kwangmin.
Banyak yang menyangka kalau Kwangmin yang lebih tua daripada Youngmin, tapi kenyataannya adalah Youngmin itu abangnya Kwangmin. Memang susah membedakannya apalagi barengan lahir.

Kwangmin is the YOUNGER twin.
It was tweeted by @KimJ_S,
she’s the fan club manager for the groups under STARSHIP ENT.

Mereka juga aktor cilik di sitkom tahun 2001 , They’re Twins, lalu menjadi bahan pembicaraan karena mereka mirip dengan Kim Hyun Joong.

Mereka juga muncul di All My Heart bersama Minwoo.

perhatikan!! merasa gak kalau Youngmin mirip dengan salah satu aktor Indonesia. Tapi aku lupa namanya.
Lee Jeong Min

Bithdate: January,2 1994
Posotion : Vocalist

Ternyata dia mengidolakan sosok leader Big Bang, G-Dragon, karena kemampuan di atas panggung dan ide musiknya.
Favorit seniornya adalah, Insooni
Jung Min is a student at the Seoul Music High School.
source

Kim DongHyun


yang aku tau,dia bisa main piano~
He can play piano❤
Birthdate: February, 12 1989
Height: 177 cm
Weight: 60 kg
He knows Nihongo (Japanese Language)
posotion? hmm… maybe,he’s main vocal too~ but He’s leader~Donghyun prefers Youngmin out of his other members because he follows him well
Donghyun ripped his pants while recording the Intro on MCD and hurt his knee.

Educational Background : Myeongji University – Musical Science

Hyun Seong

Birthdate: June, 9 1993
His voice is good~ I like that❤
position : lead vocal

Educational background : Young Dong High School

Sumber dari : http://sukisukisukasuka.blogspot.com/2011/05/boyfriend-korean-boyband.html and http://boyfriendboyband.wordpress.com/2011/05/30/member-profiles-complete/



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

et cetera
%d bloggers like this: